fbpx

Szakmai kurzusok – Új Kezdet Program

Kezdőlap » Új Kezdet Program » Szakmai kurzusok – Új Kezdet Program
Új Kezdet Program logó

Szakmai kurzusok

az Új Kezdet Program keretében​

Az Új Kezdet Program egy, a Nemzeti Tehetségprogram és az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott program, melynek lényege, a Káldor Miklós Szakkollégium (Külker Szakkollégium) szakmai tevékenységének támogatása.

A programban megvalósított szakmai kurzusaink összefoglalója

2020.01.01. és 2020.12.31 között három szakmai kurzust valósítottunk meg az elnyert támogatásból, melyek témáját a szakkollégisták, a képzési program alapján határozták meg korábban.

Banküzemtan, bankmarketing szakkurzus

Oktató: Dr. Hajnalka Zsolt, BGE

A 15 órás kurzus célja, hogy mélyebb ismereteket nyújtson a hallgatók számára a pénzügyi piacok és a bankok működése, magyarországi szabályzása és a szektor marketingjének vizsgálatának témaköreiben.

A kurzushoz tartozó nyilvános prezentáció itt érhető el >>

Vezetői készségek tréning

Oktató: Török Gabriella

A Vezetői készségek tréning című 15 órás szakkurzusunkat Török Gabriella tartotta. A kurzus célja volt, hogy  jó vezetői attribútumokat ismertessen meg a  hallgatókkal és lehetőséget biztosítson azok fejlesztésére, ezzel segítve a szakmai életútjukat.

A kurzushoz tartozó nyilvános prezentáció itt érhető el >>

EcoSim Üzleti szimulációs tréning

Oktató: Orova Balázs, EcoSim Kft.

Az Üzleti szimulációs tréning című szakkurzusunk célja az volt, hogy különleges gyakorlati képességek elsajátítását biztosítsa a hallgatók számára. A  8 órás szakkurzus során a résztvevők megismerkedhettek az üzleti szimulációs versenyek alapját adó rendszerrel és csapatban dolgozva beletekinthettek egy fiktív vállalkozás életébe.

A program támogatói

A „Új kezdet – tehetséggondozó programok támogatása a Külker Szakkollégiumban” projekt az NTP-SZKOLL-19 kiíráson elnyert pályázati forrásból, a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valamint a Budapesti Gazdasági Egyetem együttműködésével valósul meg.