fbpx
Új Kezdet Program logó

Új Kezdet Program

A Káldor Miklós Szakkollégium (Külker Szakkollégium) projektje

Az Új Kezdet Program egy, a Nemzeti Tehetségprogram és az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott program, melynek lényege, a Káldor Miklós Szakkollégium (Külker Szakkollégium) szakmai tevékenységének támogatása, melyen keresztül a programban résztvevő hallgatók olyan képességeket sajátítanak el, melyeket később a szakmájukban való elhelyezkedésükkor hasznosíthatnak. A tudományos és közösségi fejlődés érdekében szakkurzusok, vitaestek, szakmai nap és kisebb projektek megvalósítását tűztük ki célul.

Szakmai kurzusok

A programnak köszönhetően három szakmai kurzus indulhat a tavaszi szemeszterben, melyek témájáról tagjaink is dönthettek.

Közösségi programok

Közösségi programok és érzékenyítő projektek segítségével erősítjük közösségünket és figyelünk másokra is egyaránt.

Reflektor előadássorozat

Új trendet hozunk az előadások világába! A szakmában elismert emberekkel ismerkedhetünk meg, a legjobb újító ötletekkel színesített Reflektor előadások alatt.

Külker Kutatói Hálózat

Segítünk a kutatásban. A Külker Kutatói Hálózat illetve adatbázis létrehozásával célunk, hogy segítsük hallgatóinkat konzulens, téma vagy akár céges kapcsolat keresésében

Külker+ Szakmai Nap

Az Új Kezdet legnagyobb projektje a szakmai workshopokból és előadásokból álló Külker+ Szakmai Nap, melyen a hallgatók különböző cégek képviselőivel is megismerkedhetnek.

Kitűzött céljaink

0 +
Elért hallgató
0 +
Kutatómunka/TDK
0 +
Jó gyakorlat és képesség

A program támogatói

A „Új kezdet – tehetséggondozó programok támogatása a Külker Szakkollégiumban” projekt az NTP-SZKOLL-19 kiíráson elnyert pályázati forrásból, a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valamint a Budapesti Gazdasági Egyetem együttműködésével valósul meg.

Együtt fejlődtünk eddig,
maradj velünk továbbra is!

Keress minket a közösségi médiában