fbpx
Tenger Program Embléma

Szakmai kurzusok

A Tenger Program egy, a Nemzeti Tehetségprogram és a Miniszterelnökség által támogatott program, melynek lényege, a Káldor Miklós Szakkollégium szakmai tevékenységének támogatása.

A programban megvalósított szakmai kurzusaink összefoglalója

2021.01.01. és 2021.06.30 között három szakmai kurzust valósítottunk meg az elnyert támogatásból, melyek témáját a szakkollégisták, a képzési program alapján határozták meg korábban.

Projektmenedzsment, projekt vezetés

Oktató: Miskolczi Tibor András, BGE

A 15 órás kurzus célja, hogy mélyebb ismereteket nyújtson projektek megtervezésében és lebonyolításában, a projektmenedzsment elméleti hátterének áttekintésén és a gyakorlati megvalósításának elemein keresztül.

A kurzushoz tartozó nyilvános prezentáció itt érhető el >>

Meggyőzési stratégiák, érveléstechnika

Oktató: Dr. Forrai Gábor

A Meggyőzési stratégiák, érveléstechnika 15 órás szakkurzusunkat Dr. Forrai Gábor tartotta. A kurzus célja volt, hogy  az üzleti életben szükséges érvelési technikák és magabiztos tárgyalókészséget tanítson a hallgatóknak.

A kurzushoz tartozó nyilvános prezentáció itt érhető el >>

A program támogatói

A „TENGER Program – a tehetség nevelés és gondozás erősítése” projekt az NTP-SZKOLL-20 kiíráson elnyert pályázati forrásból, a Miniszterelnökség és a Nemzeti Tehetség Program támogatásával és a Budapesti Gazdasági Egyetem együttműködésével valósult meg.